Diensten aanvragen

Als je behoefte hebt aan zorgondersteuning, dan kun je rekenen op ons team. We zijn er om je te helpen en bieden passende oplossingen die aansluiten bij jouw zorginstelling. Als je direct contact met ons opneemt, dan kunnen we snel aan de slag gaan om jouw zorgvraag te beantwoorden.

Als je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van onze diensten, dan nemen we de tijd om je beter te leren kennen. We willen graag weten wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn, zodat we daarop kunnen inspelen. Op die manier kunnen we de best mogelijke ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.

Als je al bekend bent met MK Flex, dan weten we wat je nodig hebt en kunnen we nog sneller schakelen. We zijn er trots op dat we een vertrouwd partner zijn voor veel zorginstellingen en we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Ons team staat klaar om je te helpen en we kijken er naar uit om jouw zorgvraag te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw zorginstelling.

Aandacht

Door met volle aandacht te luisteren zorgen wij ervoor dat jij je gehoord voelt en proberen wij op jouw behoeften in te spelen.

Persoonlijk

Wij stellen onze partner centraal. Hierdoor is het contact ook persoonlijk.

Kwaliteit

Door de persoonlijke aandacht die wij bieden maken wij de juiste combinatie tussen opdrachtgever en medewerker.

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij ontmoeten jou graag! MK Flex biedt vacatures voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen een baan. Op zoek naar een werkplek waar zij hun passie en ambitie vinden. Het beste uit jezelf halen en enthousiast blijven over je werk kan bij MK Flex.