Een betrouwbare partner

Wij zijn MK Flex, een uitzendbureau gespecialiseerd in het leveren van zorgpersoneel. Onze organisatie onderscheidt zich door onze persoonlijke werkervaring in de zorg, wat ons in staat stelt om goed mee te denken met de wensen van onze klanten. Onze kernwaarden zijn aandacht, flexibiliteit, kwaliteit en bereikbaarheid.

Onze organisatie is zeer flexibel en we zijn altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van onze medewerkers. Dankzij onze korte lijnen en open cultuur met transparantie naar elkaar, kunnen we effectief samenwerken en de juiste zorg bieden. Bij MK Flex begrijpen we dat de zorgsector altijd in beweging is en dat er snel geschakeld moet worden. Daarom zijn wij zeer flexibel en zijn wij 24/7 bereikbaar om onze klanten te ondersteunen.

Onze dienstverlening wordt positief gewaardeerd door cliënten en vaste medewerkers. Wanneer er onvoorziene situaties voorkomen, zoeken we samen met de zorgmedewerkers naar de beste oplossing voor alle partijen. Dankzij onze effectieve interne processen kunnen we medewerkers snel inplannen voor nieuwe diensten.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten en zorgprofessionals. Daarom investeren wij in duurzame relaties en streven wij naar tevredenheid bij alle betrokken partijen.

Gespecialiseerd in

vacature verslavingszorg mkflex zutphen

Verslavingszorg

GGZ

gehandicaptenzorg vacature mk flex zutphen

Gehandicaptenzorg

MK Flex Vacature werken in de jeugdzorg

Jeugdzorg

Vacature ouderenzorg MK Flex Zutphen

Ouderenzorg

vacature werken in het onderwijs mkflex zutphen

Onderwijs

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Schrijf je nu in bij MKFlex.

Inschrijven als ZZP'er

Inschrijven als uitzendkracht