Werk zoeken wat echt bij je past!

Wij zijn er van overtuigd dat samenwerking de juiste manier is, waarbij één die ook echt goed voelt zeer belangrijk is. Wij doen niet aan het verbinden van mensen aan een nummer, nemen graag de tijd voor je en willen, waar nodig, altijd met je meedenken. Daarom zijn wij ook altijd benaderbaar voor iedereen. Bij ons is een open cultuur terug te vinden omdat we dit erg belangrijk vinden en je altijd van elkaar kunt blijven leren.

Je groeit door aandacht te besteden aan alles wat je doet. Wanneer wij de aandacht aan jou besteden die jij nodig hebt, kun jij groeien. Hierdoor uiten jouw krachten zich dan ook op de meest efficiënte manier. Voor de cliënt werkt dit ook in het voordeel. Wanneer de cliënt tevreden is ben jij dat ook, is de opdrachtgever tevreden en dat resulteert in tevredenheid bij iedereen.

Losse diensten

De diensten die wij aanbieden worden geplaatst in een online plansysteem waardoor er altijd een actueel overzicht is van de beschikbare diensten waar je je voor kunt aanmelden. Voornamelijk zijn dit ad-hoc diensten en losse diensten die vooruit zijn gepland.

Detacheringen

Als er een opdrachtgever is die een aanvraag doet voor detachering bespreken we de wensen die zij specifiek hebben voor de opdracht. Zodra wij deze wensen weten gaan we op zoek naar de, volgens ons, meest geschikte kandidaat, waarna wij een kennismakingsgesprek organiseren met de mogelijk toekomstige werkgever. Blijkt er een wederzijdse klikt te zijn, spreken  we een bepaalde periode af en kan de kandidaat gelijk aan de slag!

Wij zoeken jou!

MK Flex gelooft in een wereld gevuld met leuke banen en vertrouwt op uitmuntend werkgeverschap. Ben jij op zoek naar een leuk en uitdagend werk? Schrijf je nu in of neem contact met ons op.

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk hier alle vacatures. Langskomen voor een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Schrijf je nu in bij MKFlex.

Inschrijven als ZZP'er

Inschrijven als uitzendkracht