Haal jij energie uit het zorgen voor mensen? Vind je het leuk om op plekken te komen werken waar je nog niet eerder bent geweest? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG flexpool ga jij aan de slag bij onze opdrachtgevers. Waar rooster tekorten zijn spring je bij waar je kunt. Je ondersteunt, begeleidt en verzorgt de cliënten van de afdeling waar je werkzaam bent.

In deze functie krijg je de mogelijkheid om op verschillende plekken te werken, ervaring op te doen en blijf je jezelf ontwikkelen. Uiteraard met ondersteuning vanuit MK Flex.

Jouw specificaties

Standaard meegeleverd

 

Opdrachtgevers van MK Flex

Onze opdrachtgevers zijn allemaal zorginstellingen. Zij zijn gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, jeugdzorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Opdrachtgevers vragen medewerkers met verschillende opleidingen en werkervaring, dit kan varieren van helpende tot verpleegkundige en alles wat daar tussen zit.

Werken via/bij MK Flex.
Werken bij MK Flex betekent werken in een leuk, dynamisch en enthousiast team waar we samen gaan voor het beste resultaat. Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons past en wij bij jou. Samen werken we aan doelstellingen en is het resultaat echt een teamprestatie. Wij geloven dat succes niet vanzelf komt, we werken hard en geven net dat beetje meer. Wij zijn betrokken met elkaar, onze klanten en ons personeel, wat resulteert in een waardevolle en langdurige relatie.
Wij maken een passende match tussen de klant en de kandidaat waarbij we verder kijken dan alleen het CV. Je krijgt veel ruimte voor eigen invulling van je functie en we staan open voor nieuwe en creatieve ideeën.

Sollicitatie procedure
1.Telefonische kennismaking
2.Een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Zutphen.
3.De mogelijkheid om diezelfde dag nog aan het werk te gaan via ons!

Voor vragen over deze functie zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar op 085-0185081 of via info@mkflex.nl